vineri, 19 mai 2017

Certificarea ISO 9001 face referire la activitatile dintr-o firma

Certificatele ISO nu mai reprezinta o raritate in ziua de azi, iar numeroase companii apeleaza la acestea in vederea imbunatatirii activitatii. Asadar, nu trebuie sa lipseasca ISO 9001, certificat ce face referire la controlarea activitatilor de management, astfel incat acestea sa fie cat mai eficiente, iar legaturile dintre angajati si clienti sa fie mult mai stranse. Bineinteles ca nicio situatie nu este la fel, dar regulile impuse de standarde sunt aceleasi, motiv pentru care si rezultatele ar trebui sa fie pe masura.

Pentru cine?

Avand in vedere importanta pe care o poate aduce un certificat la CV, orice companie poate apela la acestea, deoarece poate fi vazut ca o dovada a profesionalismului si eforturilor depuse in obtinerea unui mediu de lucru mai placut. Cu alte cuvinte, orice firma, institutie privata sau publica, ONG si nu numai se poate orienta catre acestea, care vor fi vazute atat pe plan local, cat si national sau international.

Ce presupune?

Acest tip de certificat, ISO 9001 face referire la modul in care sunt controlate toate activitatile din cadrul unei firme si bineinteles ca acestea vor fi mult imbunatatite, motiv pentru care atat cei din conducere, cat si ceilalti angajati vor avea parte de conditii mai bune si vor deveni mult mai productivi.


Cu alte cuvinte, se poate spune ca activitatea devine mai eficienta, astfel incat fiecare cost este mai bine controlat, motiv pentru care orice cost este redus, crescand insa castigurile. De asemenea, produsele sau serviciile comercializate vor fi de o calitate superioara, fapt care va atrage noi clienti si va castiga increderea celor existenti. Nu trebuie omisa importanta unui certificat ISO 9001 pe plan international, unde, adesea, sunt impuse mai multe criterii participantilor la o licitatie, astfel incat sa fie alesi doar cei mai profesionisti dintre acestea, iar doar cei mai buni vor avea de castigat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu