joi, 13 iulie 2017

Rulourile aplicate ne ofera un confort termic sporit

Orice locuinta trebuie sa asigure un grad ridicat de confort, iar pentru a obtine astfel de performante exista mai multe solutii, insa majoritatea implica costuri destul de ridicate. Totusi, toate familiile isi permit sa aleaga niste rulouri aplicate DHN, cunoscute si sub numele de jaluzele exterioare, intrucat acestea aduc cateva avantaje importante, precum securitate, protectie, confort, un aspect grozav si nu numai.

Izolare termica si fonica

In primul rand se sporeste confortul termic cu un procent de 20% intrucat nu se mai pierde energia, astfel ca este mai economic, dar si mai usor sa se obtina temperaturi stabile la interior, care sa nu fie influentate de cele din exterior. Mai mult, locuitorii se bucura de confort si pentru ca zgomotele nu mai sunt la fel de deranjante datorita faptului ca se imbunatatesc performantele din punct de vedere fonic.

Usor de intretinut

Rulourile aplicate DHN nu sunt dificil de intretinut, iar proprietarii trebuie sa tina cont de foarte putine aspecte. Cu alte cuvinte, este de ajuns ca acestea sa fie sterse ocazional de praf si este important ca sistemul de glisare sa nu fie obturat de diferite gunoaie.

Securitate

Rulourile pot fi confectionate din diferite materiale, iar aluminiul si PVC-ul sunt cele mai populare, acestea din urma fiind cele mai accesibile din punct de vedere financiar. Odata ce sunt instalate, rulourile aduc un plus de protectie oricarei locuinte, intrucat vor fi tinuti la distanta toti musafirii nepoftiti, insa sunt mai bine protejate si ferestrele impotriva precipitatiilor abundente, crescand considerabil durata de viata.

Actionare manuala sau automata

De asemenea, clientii au posibiltiatea de a alege intre actionarea manuala si cea automata, ambele variante fiind potrivite pentru anumite situatii. Bineinteles ca cea automata este mai comoda, insa implica costuri mai ridicate si o intretinere suplimentara, iar cea manuala este foarte simpla de folosit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu